BARCELONA
SPAIN

617 647 950

Parking vigilat bicicletes per esdeveniments

bicycle-bridge.jpg

Sobre nosaltres

QUè éS BICILOCKER?

Bicilocker neix com associació amb l’objectiu de promocionar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport diari a les ciutats. Per això, des de bicilocker volem oferir a l’usuari un servei gratuït de parking vigilat de bicicletes en qualsevol tipus d’esdeveniment o activitat de pública concurrència. 


QUI SOM?

El nostre equip està format per apassionats del món de la bicicleta urbana i la mobilitat sostenible. El seu principal objectiu és oferir un servei excel.lent als usuaris de bicilocker, així como atendre les bicicletes d’aquests com autèntiques VIP. Tot això dins d’un ambient entusiasta, empàtic i de treball en equip.

L’equip fundador de bicilocker és:

Sergi Bujaldón

Apassionat de la mobilitat urbana en bicicleta i expert en seguretat. És Grau Oficial Universitari en Prevenció i Seguritat Integral per la Universitat Autònoma de Barcelona. El Sergi és aficionat a restaurar bicicletes i anima a tothom a que gaudeixi pedalejant. Per primera vegada la seva formació i la seva passió s'han unit en aquest projecte.

 

Sílvia Vila

Usuària diaria de la bicicleta i amb experiència en gestió d’organitzacions. És Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. La bicicleta és sempre el seu mitjà de transport per la ciutat ja que creu que és la millor manera de desplaçar-se i alhora gaudir del trajecte.